Ask Search:
Theresa McGinleyTheresa McGinley 

How to resolve error 'Missing Organization Feature: NetworkOrCommonPortal'

I'm trying to install a component (Community Cloud Lightning Button) on our sandbox - I have a Napili Community enabled - but am getting this error:

User-added image

Has anyone seen this before?
Best Answer chosen by Miglena (Salesforce.com) 
Ines GarciaInes Garcia
Hi Theresa,

Are you in professional edition? as is not supported.
As well you need to have communities enabled.
Otherwise reach the provider: https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3A00000EA6PTUA1

Hope this helps :)

Ines

All Answers

Ines GarciaInes Garcia
Hi Theresa,

Are you in professional edition? as is not supported.
As well you need to have communities enabled.
Otherwise reach the provider: https://appexchange.salesforce.com/listingDetail?listingId=a0N3A00000EA6PTUA1

Hope this helps :)

Ines
This was selected as the best answer
Theresa McGinleyTheresa McGinley
We have Enterprise edition, and yes, communitities are enabled. I'll follow up with the provider.
Thanks
Paddy CarrollPaddy Carroll
Anyone ever figure this out? Have Communities enabled in an Enterprise edition. Do I need to create a Community?
Ines GarciaInes Garcia
Hi Paddy,

I would probably suggest a new question rather than posting on an old and already closed one. You will have more visibility. Actually is best that you reach to the provider, from the appexchangelisting, which one is it by the way?